Snel aan de slag als au pair binnen Nederland

Snel aan de slag als au pair? Meld je vandaag nog gratis aan. Op zoek naar een au pair? Druk op de knop & plaats je vacature kosteloos online.

De beste Nederlandse au pair aangeboden

Het is niet altijd gemakkelijk om te beslissen dat je kinderen en je huishouden beter af zijn met een au pair in huis. Toch kan dit de ideale oplossing zijn.

De kinderen hebben een vast en betrouwbaar persoon in de buurt die hen verzorgt, met hen speelt en bij wie ze alles kwijt kunnen als jij er niet bent. Daarnaast heb je zelf nergens omkijken meer naar als je thuis bent, wat een hoop stress weghaalt en ervoor zorgt dat je veel meer van je kinderen kunt genieten.

En daar genieten de kinderen dan weer van! Heb je besloten dat het in huis halen van een au pair een verstandige keuze is, dan komen er weer andere beslissingen.

Wil je een Nederlandse au pair, of haal je er een uit het buitenland? Waar ga je op zoek? Kies je voor de eerste optie, dan kunnen wij je zeker verder helpen. Start je zoektocht hier door je geheel kosteloos in te schrijven.

Plaats je vacature op deze website en voor je het weet heb je de allerliefste en beste au pair voor je kinderen gevonden.

Deze kun je geheel zelf uitzoeken op basis van de profielen van de au pairs die zich via freelancespecialisten.nl en reageren op jouw opdracht. Hierop vind je de profielfoto, persoonlijke informatie, werkervaring en andere achtergrondinformatie en eventuele beoordelingen. Zo vind je snel en gratis de meest geschikte au pair voor je gezin.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Snel au pair worden

Heb jij een passie voor kinderen? Zou jij het te gek vinden om binnen een gezin een huishouden te draaien en voor de kinderen te zorgen? Wordt dan vandaag nog au pair!

Via deze website meld je je helemaal gratis aan als au pair. Hier worden veel verschillende vacatures aangeboden door Nederlandse ouders. Als je je kosteloos hebt aangemeld, kun je reageren op deze vacatures.

Andere au pairs doen dit ook, en vervolgens wordt de au pair gekozen die het beste bij het gezin past. Besteed daarom voldoende aandacht aan je profiel.

Kies de meest geschikte foto en wees in je verhaal duidelijk over waarom jij de meest geschikte au pair bent voor de vacature waarop je reageert. Wordt je uitgekozen? Gefeliciteerd! Je kunt nu afspraken gaan maken met de opdrachtgever over de werktermijn, het salaris en alle andere zaken die besproken moeten worden.