Blogger gezocht?

Blog bijhouden veel werk en een extra blogger nodig? Zet je opdracht gratis online en neem een blogger in dienst.
Kun je goed en vlot schrijven? Meld je direct gratis aan als blogger.

Maak je website in orde en maak gebruik van een blogger

Iedereen die een eigen website heeft weet hoe belangrijk het is: het bijhouden van een blog.

Helemaal als je een website hebt over een onderwerp waar nogal wat maatschappelijke discussie over is. In principe valt over elk onderwerp genoeg te vertellen en met een blog kun je veel mensen binnenhalen op je website.

Vooral als deze goed SEO gericht is. Maar het schrijven van een blog is lang niet gemakkelijk. Daarnaast moet een blog goed bijgehouden worden, anders haken mensen al snel af.

Dat kost ontzettend veel werk en als ondernemer of websitebouwer heb je het al druk genoeg.

Hoe komen die o zo belangrijke blogs dan op je website? Heel simpel: huur een blogger in! Bloggers kun je gebruiken op verschillende domeinen. Heel bekend zijn bijvoorbeeld de fashionbloggers.

Maar ook op andere gebieden zijn veel mogelijkheden. Een blogger is iemand met veel verstand van een bepaald onderwerp, of die het leuk vindt om research te doen op dit gebied, en die gemakkelijk en vlot kan schrijven in goed Nederlands.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Een blogger hoeft niet duur te zijn

Ben je ervan overtuigd dat je inderdaad een blogger nodig hebt, dan denk je waarschijnlijk meteen aan het feit dat dit je kapitalen kan gaan kosten. Niet via freelancespecialisten.nl.

Doordat de bloggers zelf ook graag de klus willen binnenslepen, gaan ze niet te hoog in hun prijs zitten. Deze prijs kun je in onderling overleg vaststellen, en je hoeft je dus niet te schikken aan de hoge tarieven die bloggers vaak via hun websites vragen.

Er zijn altijd voldoende freelancers die interesse hebben in wat jij te bieden hebt. Deze reageren op jouw opdracht en jij krijgt hun profiel te zien.

Zo kan je zelf de blogger kiezen die het meest geschikt is voor deze taak. Daarna kom je persoonlijk met elkaar in contact, via het online platform of via persoonlijke contactinformatie.

Freelancespecialisten.nl fungeert dus alleen als bemiddelaar voor het vinden van de juiste freelancer. Het plaatsen van opdrachten is gemakkelijk en geheel gratis, dus aarzel niet langer en begin vandaag nog met zoeken van de juiste kandidaat.

Blogger gezocht, betaald!

Ben je een tekstschrijver of wil je aan de slag als tekstschrijver? Heb je er dan weleens aan gedacht dat je je ook kunt bezighouden met het schrijven van blogs voor anderen?

Veel websites zoeken betaalde gastbloggers. Bezit je veel creativiteit en een fijne schrijfstijl? Heb je een brede interesse en een kun je je mening mooi vertalen? Dan ben je hiervoor waarschijnlijk uiterst geschikt.

Maar hoe kom je nou aan een baan als blogger? Aangezien er onnoemelijk veel blogs op internet te vinden zijn, zijn er ook genoeg bloggers nodig. Vooral websites die blogs bijhouden, en dus niet de persoonlijke bloggers die zich alleen bekommeren om hun eigen blogs, maken vaak gebruik van betaalde bloggers.

Toch weten wij van freelancespecialisten hoe moeilijk het is om aan zo’n fijne baan te kunnen komen.

Daarom maken wij het je mogelijk! Schrijf je vandaag nog in op freelancespecialisten.nl en je kunt meteen opzoek naar de mooiste en meest uitdagende opdrachten.

Door te reageren wordt je voor de opdrachtgever zichtbaar met je profiel. Onderscheid je in je profiel van andere bloggers die de opdracht graag willen binnenhalen, en besteed in deze tak van sport veel aandacht aan goed gebruik van Nederlands en een fijne schrijfstijl.

Heb je al wat op dit gebied gedaan in het verleden? Laat dit dan vooral zien, zodat je hierop uitgekozen kunt worden. Meld je dus snel aan, zodat je meteen kunt beginnen met het maken van jouw profiel en het binnenhalen van de beste blogklusjes.