De staat van gevels en muren

Gevels en muren gaan lang mee, maar er komt een moment dat ook hier eens naar gekeken zou moeten worden. Scheurtjes, naden, voegen die verslechteren.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van situaties die kunnen ontstaan. Maar misschien wil je ergens een muurtje geplaatst hebben of een oude siermuur vervangen?

Klussen die je liever aan een vakman met kennis van zaken wilt overlaten. Of gewoon omdat het je aan de tijd ontbreekt om het zelf te doen. Wij begrijpen dat.

Zoek niet verder

Heb jij een klus waarbij je iemand zou kunnen gebruiken die goede kennis heeft van het snel en vakkundig vervangen, renoveren of plaatsen van gevels en muren? Zoek niet verder.

Hier vind je de klusser en vakspecialist die je zoekt. Door eenvoudig een beschrijving van je wensen te geven, zal de vakman contact met je opnemen om samen met jou door te nemen wat er moet gebeuren.

Het plaatsen van je opdracht op freelancespecialisten.nl is trouwens gratis en vrijblijvend.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Scheurvorming moet bestreden worden

Scheurvorming is een van de meest voorkomende problemen aan gevels en muren. Deze kunnen ontstaan door weersinvloeden maar ook door een foute dakconstructie of fundering.

Hier en daar een scheurtje is niet zo erg, maar als het erger wordt, dan kan dit zeker reden zijn tot zorg. Het is niet moeilijk om voor te stellen wat er uiteindelijk zou kunnen gebeuren als we er niets aan doen.

Maar het repareren, renoveren of zelfs afbreken en het plaatsen van een nieuwe gevel of muur is geen klus dat je op een achternamiddag doet. Bovendien heb je er vaak niet het goede gereedschap voor. Een vakman via freelancespecialisten.nl weet raad.

Kortom, een specialist nodig die je kan helpen bij het renoveren van voegen in je muur of het plaatsen van een nieuwe gevel? Plaats je opdracht en de vakman neemt gauw contact met je op.