De Human Resources afdeling

Binnen het team Human Resources (of HRM) worden diverse zaken afgehandeld met betrekking tot het personeel. Het beleid is een belangrijke post om in het beleid van de organisatie mee te nemen.

Het is belangrijk om personeel niet te zien als een kostenpost, maar als een toegevoegde waarde. Op de HRM-afdeling kun je te maken krijgen met diverse zaken omtrent het personeel.

Of het nu gaat om aannemen van nieuw personeel, het begeleiden van bestaand personeel of het afronden van administratieve zaken.

Voor bedrijven is het erg belangrijk om personeel op de juiste manier te behandelen, zodat de medewerkers uiteindelijk ook vooral waarde toevoegen, in plaats van een kostenpost vormen.

ZZP’ers vinden via freelancespecialisten om de HR-afdeling aan te vullen

Heb je nog iemand nodig om mee te werken aan het bepalen en uitvoeren van het personeelsbeleid? Kies dan voor een flexibel inzetbaar persoon, namelijk iemand die als ZZP’er aan de slag wil.

Dit biedt diverse voordelen, zoals minder kosten in verband met het niet betalen van werkgeversbelastingen en de vrijheid om deze mensen te verplaatsen naar andere afdelingen of te laten gaan, natuurlijk met inachtneming van de afspraken die onderling op papier zijn gezet.

ZZP-kandidaten op het gebied van Human Resources vind je op freelancespecialisten.nl.

Plaats je opdracht, bijvoorbeeld de vacature waarvoor je krachten zoekt, en wacht totdat werkzoekenden reageren. Zoek hieruit de juiste kandidaat en neem contact op om onderlinge afspraken te maken.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Via freelancespecialisten.nl als zelfstandig Human Resources Manager aan de slag

Ook als werkzoekende heeft het voordelen om als ZZP’er aan de slag te gaan. Zo zal je meer vrijheid ervaren, en is de kans groter om aan werk te komen dan wanneer je solliciteert met de wens om aan de slag te gaan op contract.

Daarnaast biedt het werken als ZZP’er enkele fiscale voordelen, omdat je voor de belasting zelfstandig ondernemer bent.

Wil je aan het werk als ZZP’er, dan kun je kijken tussen de opdrachten die de werkgevers op deze website hebben geplaatst. Reageren op deze opdrachten is mogelijk na een kosteloze inschrijving.

Voor je het word je op je nieuwe werkplek ingewerkt. Als je goed werk levert, kan een positieve beoordeling van de opdrachtgever je weer vooruithelpen om in de toekomst ook weer gemakkelijk aan werk te komen.