Voor elk wat wils bij IKEA

IKEA heeft een uitgebreid assortiment aan meubelen, zitbanken, kastjes, lampen en keukenspullen om je huis leuk in te richten. Steeds meer jongeren die hun eerste huisje willen inrichten, kunnen goed slagen uit het uitgebreide assortiment van IKEA.

Maar ook als je een enkel kastje, tafel of lamp wilt om je bestaande inrichting mee aan te vullen, kun je bij IKEA terecht. Er is voor elke portemonnee wel een passend meubelstuk te vinden.

Het grote voordeel is, dat je bij IKEA nauwelijks te maken hebt met levertijden. Je kunt je aankoop eenvoudig zelf meenemen, want bijna alles is voorradig en zodanig ingepakt dat je het makkelijk kunt vervoeren.

Het enige waar je nog tegenaan kunt lopen, is moeilijkheden bij het monteren. Voor hulp bij uw IKEA montage kunt u een klusser inhuren!

Zoek niet verder

Heb jij een klus waarbij je iemand zou kunnen gebruiken die goede kennis heeft van het snel en vakkundig monteren van IKEA spullen?

Zoek niet verder. Hier vind je de klusser en vakspecialist die je zoekt. Door eenvoudig een beschrijving van je wensen te geven, zal de vakman contact met je opnemen om samen met jou door te nemen wat er moet gebeuren.

Het plaatsen van je opdracht op freelancespecialist.nl is trouwens gratis en vrijblijvend.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Monteren is best even een klusje

Tuurlijk, als je zelf een beetje handig bent en de juiste gereedschap hebt, dan kom je een heel eind met de bijgeleverde montagebeschrijving.

Maar we zijn niet allemaal even handig en beschikken ook niet allemaal over de juiste gereedschap. Een beetje hulp kun je dan best gebruiken. En dat begrijpen we.

Er wordt regelmatig een hulpvraag gesteld over het deskundig monteren van IKEA spullen. Schroom niet als je daar zelf ook tegenaan loopt. Op freelancespecialisten.nl krijg je de hulp die je zoekt.

Simpel en eenvoudig door je vraag hier te stellen. Een van onze deskundigen is gaarne bereid om te laten zien wat hij voor je kan doen.