De voordelen van ZZP’ers op juridisch gebied

Op juridisch gebied zijn er veel verschillende banen. In deze tijd van flexwerkers, zijn veel werkgevers op zoek naar ZZP’ers die flexibel inzetbaar zijn.

Dit heeft zowel voor de opdrachtgever, als voor de kandidaat, enkele voordelen. Zo kun je als opdrachtgever iemand inzetten binnen een project waar op dat moment iemand nodig is, en kun je met deze persoon gaan schuiven als het project op juridisch gebied is voltooid en je deze persoon op een andere plek nodig hebt. Heb je geen andere projecten?

Dan kun je deze persoon laten gaan en ben je niet verplicht ander werk te zoeken voor diegene.

Als juridisch medewerker kan het ook heel nuttig zijn om als ZZP’er aan de slag te gaan. Vooral als het lastig is om een vaste baan of een baan voor langere tijd te vinden.

Je kunt zo namelijk op verschillende plaatsen ervaring opdoen. Als je eenmaal werkervaring hebt opgedaan, kom je gemakkelijker aan een nieuwe werkplek.

Als ZZP’er kun je daarnaast gemakkelijker kiezen wanneer je even pauze of vakantie neemt en het kan fiscale voordelen hebben.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Opdrachtgever en kandidaat bij elkaar brengen

De opdrachtgever is op zoek naar een ZZP’er om in te zetten, terwijl de kandidaat op zoek is naar een plek om aan de slag te gaan.

Het doel van deze website is om jullie aan elkaar voor te stellen, zonder tussenkomt van bemiddelaars. Als werkaanbieder kun je je opdracht geheel gratis plaatsen.

Als kandidaat kun je je geheel gratis inschrijven op deze website, waarna je kunt reageren op de opdrachten die inmiddels zijn geplaatst. De opdrachtgever ziet welke kandidaten er reageren en kan aan de hand van de verschillende profielen de juiste ZZP’er benaderen.

Zorg er dus als kandidaat voor dat je profiel aantrekkelijk is en dat alle relevante werkervaring en andere informatie die van belang kan zijn voor de opdrachtgever hierop duidelijk wordt vermeld.

Hebben jullie elkaar gevonden, dan kunnen jullie samen alles gaan bespreken. Aan het einde van de klus kan de opdrachtgever de ZZP’er een beoordeling geven.

Een goede beoordeling maakt een kandidaat bij toekomstige inschrijvingen aantrekkelijker, waardoor de kans nog groter is dat deze wordt uitgekozen. Inschrijven gaat voor jullie beiden heel gemakkelijk en is geheel gratis.