De aanschaf van een nieuwe keuken is leuk, maar beslist geen aankoop dat je heel veel in je leven zult doen. Je hebt er vaak lang voor gespaard. Bovendien is de aanschaf van een keuken een investering voor lange tijd.

Je zult dus ook niet over een nacht ijs gaan. Vele bezoekjes aan een keukenspecialist zullen uiteindelijk leiden tot de aanschaf van een keuken die het beste in jouw situatie past.

En als je eenmaal een weloverwogen keuze hebt gemaakt, dan wil je uiteraard ook dat je nieuwe keuken op een deskundige wijze wordt geïnstalleerd. En daarbij kunnen wij je een handje helpen.

Zoek niet verder

Heb jij een klus waarbij je iemand zou kunnen gebruiken die goede kennis heeft van het snel en vakkundig installeren van je nieuwe keuken?

Zoek niet verder. Hier vind je de klusser en vakspecialist die je zoekt. Door eenvoudig een beschrijving van je wensen te geven, zal de vakman contact met je opnemen om samen met jou door te nemen wat er moet gebeuren.

Het plaatsen van je opdracht op freelancespecialisten.nl is trouwens gratis en vrijblijvend.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Waar je zoal rekening mee moet houden

Als je besluit om voor een nieuwe keuken te gaan dan zal, als het niet om een nieuwbouwwoning gaat, de oude keuken verwijderd moeten worden.

Een klus die je zelf zou kunnen doen, maar houdt er rekening mee dat je daar zeker een dag mee bezig bent. En dan nog maar te zwijgen over de afvoer van de oude kastjes, koelkast, oven en afzuigkap.

Heb je een nieuwbouwwoning dan heb je deze klus uiteraard niet. Waar je in beide gevallen zeker ook over moet nadenken is de plaats en het aantal stroompunten die je wilt hebben, de aanwezigheid van het juiste leidingwerk en een tappunt naar buiten.

Kortom, allemaal zaken die bij de aanschaf van een keuken komen kijken en waarbij deskundig advies zeker niet overbodig is.