Nanny vacatures plaats en vind je hier!

Liefdevolle nanny nodig? Druk op de knop en bied je vacature kosteloos aan.
De allerleukste baan als nanny vinden? Meld je gratis aan en doorzoek nanny vacatures

Nanny in huis: kinderen blij en jij blij

Ben je een alleenstaande ouder die veel werkt? Of zijn jij en je partner allebei veel van huis?

Wordt het je soms net teveel met de kinderen en het huishouden erbij, of krijg je het niet geregeld om je kinderen alleen op reguliere tijden te laten opvangen? Dan wordt het tijd voor een inwonende Nanny!

Op deze website zijn voldoende freelance nanny’s te vinden die je graag uit de brand willen helpen.

Een nanny zorgt voor de kinderen, en vaak ook voor het huishouden, afhankelijk van de afspraken die jij zelf maakt. Met een nanny kunnen de kinderen thuis zijn, in plaats van dat ze naar de opvang moeten.

Daarnaast krijgen ze veel persoonlijke aandacht en zijn ze altijd netjes verzorgd, zonder dat jij van hot naar her hoeft te rennen en aan de lopende band gestrest bent.

Zo hoef je je alleen nog maar te focussen op je werk en van de kinderen te genieten wanneer je thuis bent. Kinderen blij en jij blij!

Op freelancespecialisten bieden diverse creatieve, secure en liefdevolle nanny’s zich aan die staan te popelen om er te zijn voor jouw kinderen. Plaats vandaag nog je vacature geheel gratis op deze website en voor je het weet kun jij kiezen voor de nanny die past bij jouw situatie.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Inwonende nanny gezocht!

Ben jij gek op kinderen en zijn kinderen gek op jou? Bedenk je de allerleukste activiteiten, ben je betrouwbaar, werk je secuur en kun je goed multitasken? Dan ben jij de perfecte nanny!

Veel mensen zijn op zoek naar een inwonende nanny om voor hun kinderen te zorgen. De baan van nanny is meer dan een oppasbaantje. Meestal neem je de complete verzorging van de kinderen voor je rekening en voer je daarnaast nog een aantal huishoudelijke taken uit.

Je bent de rechterhand van de ouders en je krijgt al snel een echte vertrouwensband. Wil jij graag werken als nanny? Dan zit je op deze website meer dan goed. Hier vind je veel verschillende nanny vacatures. Meld je snel aan en reageer meteen op de opdrachten die hier worden aangeboden.

Registratie is geheel gratis. Zorg voor het perfecte profiel, zodat je er snel uitgepikt wordt. Voor je het weet kun je aan de slag als een echte nanny!