Opzoek naar iemand die een avondje kan oppassen op de kinderen of toch iemand nodig die professioneler te werk gaat zoals een (freelance) gastouder?

Van studenten die wat bij willen verdienen tot professionele oppassers. Door gratis uw opdracht te plaatsen op freelancespecialisten.nl bereikt u direct honderden gastouders en oppassers die allen geschikt zijn voor uw opdracht.

U kunt vervolgens een keuze maken uit één van hen die u het meest geschikt lijkt en het meest aansluit op uw wensen en eisen.

Oppaswerk & werken als gastouder

Opzoek naar een oppaswerk? Extra bijverdienen of wil je graag aan de gang als gastouder bij een gezin?

Door gebruik te maken van het overzicht van onderstaande overzicht van opdrachten en je geheel gratis aan te melden kom je makkelijk in contact met gezinnen die opzoek zijn naar oppassers en gastouders.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Een freelancer vinden die goed kan werken met kinderen

Wanneer je jezelf als freelancer aanbiedt werk je maar voor korte tijd voor een opdrachtgever. Het is vaak goedkoper voor een opdrachtgever om jou als freelancer in te huren, omdat er veel minder papierwerk en andere verplichtingen bij het inhuren van een freelancer komen kijken.

Daarnaast kan het ook zijn dat een opdrachtgever een freelancer inhuurt omdat de kennis die jij als freelancer hebt niet in huis is bij de opdrachtgever.

Ook dan kan er voor worden gekozen om een beroep te doen op jouw expertise, bijvoorbeeld het werken met kinderen. Opdrachtgevers kunnen dan ook om diverse redenen besluiten een freelancer in te huren, bijvoorbeeld voor pedagogisch werk, oppaswerk of het zoeken van een gastouder.