Tijdig en vakkundig:

Een klus dat iedere paar jaar weer om de hoek komt kijken, is het schilderwerk binnen maar vooral ook buiten. Het is belangrijk dat dat deskundig gebeurt.

Vooral het schilderwerk aan de buitenkant van je huis is sterk onderhevig aan weersinvloeden. Ons klimaat bestaat uit een sterke wisseling van dan weer zon en dan weer regen.

Geen wonder dat onze kozijnen heel wat te lijden hebben. Op tijd de boel opnieuw schilderen is echt belangrijk.

Voor je het weet wordt het houtwerk eronder aangetast, en dan ben je verder van huis. Naast dat het tijdig moet gebeuren is het ook zaak dat het goed gebeurt.

Zoek niet verder

Heb jij een klus waarbij je iemand zou kunnen gebruiken die goede kennis heeft van het snel en vakkundig schilderen van het buitenwerk van je huis? Zoek niet verder.

Hier vind je de klusser en vakspecialist die je zoekt. Door eenvoudig een beschrijving van je wensen te geven, zal de vakman contact met je opnemen om samen met jou door te nemen wat er moet gebeuren.

Het plaatsen van je opdracht op freelancespecialisten.nl is trouwens gratis en vrijblijvend.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Lage btw op schilderwerk

Zoals gezegd, is goed onderhouden schilderwerk van belang voor het behoud van het buitenwerk van je woning.

En dus een klus dat met regelmaat terugkomt. En dat kan in de papieren lopen. Maar wist je dat het inhuren van een vakman prijstechnisch gezien, niet op onoverkomelijke bezwaren hoeft te stuiten?

Vooralsnog is het zo, dat de werkzaamheden onder het lage btw-tarief van 6% vallen. Wel is het zo, dat de werkzaamheden niet te ver van het eigenlijke schilderen af moeten liggen, want dan is wel het normale tarief van 21% van toepassing.

Kortom, laat eens voorrekenen voor welk tarief een vakman van freelancespecialisten.nl je verfwerkzaamheden je uit handen kan nemen. Misschien valt het mee.