Ben jij een freelance copywriter, journalist of schrijf je webteksten als hobby of voor de bijverdiensten en ben je opzoek naar opdrachten? Op freelancespecialisten.nl kun je terecht voor diverse opdrachten betreffende het schrijven van teksten. Van het schrijven van een blog voor een site, tot nieuwsartikelen, vertalingen of correcties. Jouw kennis van taal is in ieder geval van cruciaal belang voor de onderstaande opdrachten.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

SEO teksten schrijven

Als online tekstschrijver ben je hoogstwaarschijnlijk bekend met de term SEO. Het schrijven van teksten voor zoekmachines zodat het betreffende artikel, een productpagina of dienst zich beter kan positioneren.

Naast de opdrachten zoals het vertalen van een tekst, nieuwsartikelen schrijven (of herschrijven) zijn SEO teksten opdrachten die veelvuldig op deze website voor freelancers te vinden zijn.

 

 

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen