Heb jij (freelance) opdrachten in de transport en logistiek beschikbaar waarbij je dringend opzoek bent naar een koerier of (vrachtwagen)chauffeur?

Op deze website voor freelance koeriers kunt u gemakkelijk in contact komen met honderden potentiële freelancers gespecialiseerd in de transport & logistiek.

Door geheel gratis jouw opdracht te plaatsen, klein of groot kunnen deze freelancers reageren. Het is vervolgens aan jouw om de freelancer uit te kiezen die je het meest geschikt lijkt.

ZZP Koeriers gezocht

Ben jij koerier en opzoek naar werk als een koerier? Het rondbrengen van pakketjes of andere goederen?

Beschouw jij jezelf als specialist in dit vakgebied? Het onderstaande overzicht van beschikbaar koerierswerk is dan vast en zeker interessant voor jou.

Door je gratis aan te melden kan je reageren op opdrachtgevers om in aanmerking te komen voor koerierswerk. Maar ook werken als vrachtwagenchauffeur is mogelijk, de verschillende opdrachten zijn niet alleen toegespitst op de kleine koeriers.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Freelance opdrachten voor chauffeurs

Naast het kleine koerierswerk en het grotere werk als vrachtwagenchauffeur vind je ook freelance opdrachten voor reguliere chauffeurs.

Het rondbrengen van gasten e.d. de opdrachten zijn zeer divers, het is aan jou te reageren op de opdrachten die jou het meest aanspreken.