Opdrachten voor ZZP-verpleegkundigen

Op het gebied van verpleegkunde is er op dit moment meer dan voldoende werk. Er staan ontzettend veel vacatures open. Een ideaal moment om als ZZP’er aan de slag te gaan, of als werkgever op zoek te gaan naar ZZP’ers.

Werken als ZZP-verpleegkundige

Als verpleegkundige werk je hard. Of je nou Mbo ’er of Hbo’er bent, je staat altijd voor de mensen klaar en moet verschillende medische situaties inschatten. Je kunt als verpleegkundige verschillende kanten op.

Zo kun je in de wijk, de thuiszorg of in een ziekenhuis werken, maar je kunt ook particulier werken voor mensen. Daarnaast wordt je kennis en expertise gewaardeerd bij bijvoorbeeld het CIZ, de Wmo of het verzekeringswezen.

Vooral nu er veel vacatures zijn die moeilijk opgevuld kunnen worden, is zelfstandig ondernemerschap zeer aantrekkelijk. De kans op werk is immers ontzettend groot.

Daarnaast kun je zelf bepalen waar je het werk verricht, heb je een goede onderhandelingspositie, en kun je altijd op korte termijn stoppen als het werk je niet bevalt.

Klinkt dit goed? Schrijf je dan snel in op deze website, zodat je kunt reageren op diverse opdrachten in jouw vakgebied. Ben jij degene die het beste bij de vacature past, dan maak je onderling afspraken en kun je al snel aan de slag.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Een ZZP-verpleegkundige inhuren

Verpleegkundigen komen op verschillende gebieden tot hun recht. Ben je werkgever op gebieden als de wijkzorg, de thuiszorg, of de Wmo?

Dan zal je vast merken dat diverse vacatures op dit moment lang open staan. Daarom is dit een ideale tijd om verder te kijken, en niet steeds uit dezelfde vijver te blijven vissen.

Ga eens op zoek naar verpleegkundigen die zich aanbieden als ZZP’er. Dit biedt diverse voordelen. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten op projecten die tijdelijk zijn.

Daarnaast kun je met deze mensen onderling afspraken maken en ben je niet verplicht werk aan te bieden als je dit niet hebt, buiten de afspraken die je samen op papier hebt staan.

Hoe kom je aan ZZP’ers? Via deze website plaats je gemakkelijk en geheel gratis een opdracht.

Iedereen die is ingeschreven kan dan reageren op deze opdracht, waarna je zelf aan de hand van de profielen van deze werkzoekenden de geschikte persoon voor je opdracht kunt uitzoeken en onderling afspraken kunt maken. Voor je het weet is je personeelsprobleem opgelost.