Vertaler gezocht of ben je een vertaler? Welkom!

Meld je gratis aan en vind de meest uitdagende vertaalopdrachten voor je portfolio. 

Vertaalklus? Plaats je opdracht kosteloos online en vind snel de juiste professional

Freelance baan of bijbaan als vertaler

Heb je een in het verleden weleens wat vertaalopdrachten uitgevoerd? Of ben je van oorsprong tolk of vertaler, maar is het even lastig om werk te vinden?

Ga aan de slag als freelance vertaler voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Wij weten dat het als freelancer soms moeilijk is om aan werk te komen.

Daarom bieden wij dit online platform aan, waarop jij je gratis kunt inschrijven en kunt zoeken op alle geschikte klussen die hier worden aangeboden. Ga je aan de slag voor een opdrachtgever, dan kun je binnen no time je portfolio opbouwen, waardoor je je talenten kunt laten zien en in de toekomst alleen maar weer gemakkelijker aan het werk kunt.

Je vindt hier mooie opdrachten, waaronder de vacature vertaler thuiswerk. Hoe werkt het? Je meld je gratis online aan. Vervolgens kun je door vele verschillende categorieën bladeren op zoek naar opdrachten.

Ben je geschikt voor het vertalen van teksten van het Engels naar het Nederlands, bijvoorbeeld omdat je van oorsprong de opleiding tot tolk of een andere opleiding hebt gedaan op dit gebied?

Of omdat je in het verleden weleens zulke teksten hebt vertaald? Reageer dan op deze opdrachten als freelance vertaler Engels. Hiervoor maak je je profiel compleet.

Handig is om te verwijzen naar je werkervaring of andere belangrijke aspecten die je geschikt maken voor de functie. Presenteer jezelf zo goed mogelijk. Daarna is het een kwestie van wachten totdat de opdrachtgever de meest geschikte kandidaat heeft uitgekozen.

Ben jij het geworden? Super! Je kunt dan direct aan de slag met het maken van afspraken over allerlei zaken voor deze opdracht. Klaar de klus zo goed mogelijk, want dan kun je een positieve beoordeling krijgen van de opdrachtgever, welke aan je profiel wordt toegevoegd en je kans op een volgende opdracht weer groter wordt.

Meld je dus snel gratis aan om meteen te starten met het opbouwen van je portfolio.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.

Vind gratis je freelance vertaler in enkele simpele stappen

Heb je iemand nodig voor een vertaalklus, dan kun je natuurlijk via internet een professional inhuren met een gelikte website, maar waarschijnlijk ook hele dure tarieven.

Waarom zou je de tarieven niet zelf bepalen in overleg met de specialist? Daarnaast hoef je niet voor elke situatie een overdreven ervaren opdrachtnemer in de hand te nemen.

Een frisse blik kan soms mooi vertaalwerk opleveren. Een frisse blik van een persoon die zelfs al een paar klusjes heeft uitgevoerd is helemaal ideaal, zodat je van tevoren kan zien of deze ook geschikt is.

Op freelancespecialisten.nl vind je veel verschillende freelance vertalers. Plaats je opdracht in enkele simpele stappen online en kies vervolgens de juiste professional uit voor de job die je in de aanbieding hebt.

Dit gaat heel gemakkelijk, want de vertalers die geïnteresseerd zijn in jouw klus melden zich er vanzelf voor aan. Heb je iemand gekozen, dan kunnen jullie zelf voor de verdere invulling zorgen, van deadline tot tarief.

Je hebt hier dus altijd zelf invloed op. Het plaatsen van een opdracht is bovendien helemaal gratis. Zo kun je ten eerste nieuw talent de kans geven en ten tweede hoef je zelf niet te veel kwijt te zijn voor een mooi resultaat.