Copywriter gezocht

Wij brengen creatieve tekstschrijvers, web redacteurs, copywriters en journalisten in contact met interessante opdrachtgevers.

Opdracht plaatsen

Freelance tekstschrijver gezocht

Ben jij een veelzijdige en flexibele freelance taal virtuoos die op zoek is naar passend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Freelancespecialisten.nl brengt creatieve tekstschrijvers, web redacteurs, copywriters en journalisten in contact met interessante opdrachtgevers. We weten namelijk hoe moeilijk het is om naast je gewone werkzaamheden voldoende opdrachten binnen te halen.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en de opdrachten kunnen variëren van kleine webteksten, vertalingen, teksten die geredigeerd moeten worden, tot fictie en journalistieke artikelen.

Ook de vakgebieden kunnen variëren; van de juridische en economische sectoren tot sport. Aanmelden is gratis en volledig vrijblijvend. Onder de veel gestelde vragen kun je uitgebreid lezen hoe je dit doet.

Freelance copywriter gezocht

Freelancespecialisten.nl zoekt freelance copywriters. Als copywriter doe je meer dan teksten schrijven alleen.

Je adviseert, denkt mee, bedenkt concepten en bent niet bang het roer om te gooien. Maar bovenal heb je lef en ben je creatief.

Toch zul je ook wel merken dat het als freelance copywriter niet altijd even gemakkelijk is om voldoende opdrachtgevers te vinden die bij jouw talenten passen.

Freelancespecialisten.nl wil je deze zorgen uit handen nemen, zodat je volledig kunt richten waar je echt goed in bent: communicatie en taal.

Meld je hier vrijblijvend en gratis aan en kom in contact met de opdrachtgevers die bij jou passen.

Freelance Journalist

Ben jij een gedreven, nieuwsgierige en doortastende journalist? Dan is Freelancespecialisten.nl op zoek naar jou.

De opkomst van het internet en de de ondergang van de traditionele kranten journalistiek heeft ervoor gezorgd dat het moeilijk is om als gedreven en nieuwsgierige journalist aan werk te komen.

Zelfs als freelancer is het een hels karwei om voldoende opdrachtgevers te vinden om de touwtjes aan elkaar te knopen. Freelancespecialisten.nl wil je graag hierbij helpen.

Meld je hier gratis aan en kom in contact met de opdrachtgevers die jouw journalistieke ambities waarmaken.

Webredacteurs

Ben jij degene die het als een heilige missie ziet de meest krakkemikkige websites om te toveren tot een visueel en tekstueel walhalla van puur klantgemak? Veel bedrijven en organisaties zijn op zoek naar jou. Meld je hier gratis aan om in contact te komen met interessante opdrachtgevers die jouw vaardigheden hard nodig hebben.

Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat je goed op de hoogte bent van SEO en SEA (zoekmachinevriendelijk maken van websites) en het is een pré als je ervaring hebt met CMS (content management systems). Ook is het van belang dat je begrijpt wie de doelgroep van een website is, wat de belangrijkste informatie is, hoe bezoekers in zo min mogelijk klikken kunnen komen waar ze willen zijn en dat ze tot actie worden aangezet (call to action).

Leef je voor de taal en geniet je ervan de briljantste en meest pakkende teksten te schrijven? Beheers je verschillende schrijfgenres tot in de puntjes van je vingers en schrijf je net zo gemakkelijk voor brochures als voor websites? Gaan je handen jeuken als je een slechtlopende tekst leest vol taal- en stijlfouten? Dan ben je uitermate geknipt voor Freelancespecialisten.nl. We weten namelijk hoe moeilijk het is om als freelance tekstschrijver aan betaald werk en opdrachten te komen. Wij brengen je in contact met opdrachtgevers en opdrachten die bij jou passen, zodat jij je tijd kunt besteden aan waar jij het allerbest in bent: doeltreffende teksten schrijven. Meld je hier gratis aan of klik hier om meer te weten over ons en onze opdrachtgevers.

Freelance copywriter voor je bedrijf

Heb je een pakkende tekst nodig en ontbreekt het je aan tijd, expertise of inspiratie om het zelf te doen? Ben je op zoek naar een ongebonden professional die je website laat voldoen aan de SEO (Search Engine Optimization)? Zoek je een taalvirtuoos die de hele website fris en aantrekkelijk maakt voor bezoekers? Wij nemen je het zoekwerk uit handen met een groot aanbod van gedreven copywriters, journalisten en tekstschrijvers. We bieden een interactief platform waar je tekstschrijvers, copywriters, journalisten, vertalers of een andere taalprofessionals kunt ontmoeten. En dit is allemaal gratis. We rekenen geen commissie.

Hoe werkt het?

Simpel: schrijf je hier gratis in en kom in contact met creatieve tekstschrijvers die je organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Vergelijk tarieven, competenties en talenten en kies de tekstprofessional die het best bij je past. Want websites, brochures en reclame-uitingen zijn je visitekaartje op de markt. De professionals uit ons uitgebreide netwerk zorgen dat die piekfijn in orde is. Goede teksten wekken vertrouwen, stralen professionaliteit uit en trekken meer klanten aan. Een sterke entree is de sleutel tot je succes.

Hoe vind je een freelance tekstschrijver?

De ideale freelancer vind je in drie stappen:

Stap 1: Registreren als opdrachtgever Klik rechts bovenin op ‘Registreren’ en vul het registratieformulier in. Je registreert je gratis als opdrachtgever en je kunt direct een opdracht plaatsen.

Stap 2: Opdracht plaatsen Als je bent aangemeld klik je in het dashboard op ‘Project toevoegen’. Vanaf dat moment kan je een productomschrijving toevoegen. Geef aan welk bedrag je maximaal kunt betalen voor een opdracht en voeg eventuele extra informatie toe om de opdracht te verduidelijken.

Stap 3: Reacties ontvangen Na het plaatsen van een opdracht kan iedere freelancer op je aanvraag reageren. Vervolgens beslis je welke kandidaat het meest geschikt is. Freelancespecialisten.nl vergroot continue haar netwerk, zodat de keuze steeds groter wordt en de kwaliteit door competitie verbetert.

Vind direct een freelancer bij u in de buurt, voor al uw opdrachten.