Ben jij IT-er? Wij hebben kansen! Word iDevice reparateur!

Overijssel
Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

PER DIRECT GEZOCHT: IT-ers (m/v) met of zonder ervaring!!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carriere en niet bang voor een uitdaging? Begin vandaag nog voor jezelf als iPhone Reparateur.

Wie zijn we?
Wij zijn een soft-franchise formule gericht op het repareren van iPhones en iPads (samengevat iDevices). Onze franchisers zijn praktisch ingestelde ondernemende mensen met een passie voor hun klanten, kwaliteit telt!

Wat onderscheidt ons?
– we werken met kwaliteitsonderdelen
– vakkundige reparaties door gecertificeerde monteurs
– klaar terwijl u wacht
– goede garantie en service

Wat bieden we?
Als u franchisenemer wordt bij ons krijgt u van ons een training. Nadat u de praktische en individuele training met succes hebt doorlopen krijgt u daarvoor certificaten.

De vestiging wordt aangemaakt op de website en u kunt daar in de agenda uw beschikbaarheid aangeven. De marketingcampagne online wordt gestart. Met ondersteuning van onze marketingafdeling kunt u zelf ook in uw regio promotie doen.

Tijdens de eerste maanden krijgt u intensieve coaching op het gebied van marketing, techniek en meer. Samen met u proberen we een goed rendement te maken in uw regio. Het uurtarief voor reparaties ligt tussen de 70 en 130 euro.

Wat zoeken we?
Dames of heren die:
– service geven met een glimlach (gedreven door service)
– afspraken nakomen
– bereid zijn de training te volgen (geen voorkennis nodig)
– bereid zijn er parttime of fulltime tijd in te steken (beide opties zijn mogelijk!)

Op dit moment zoeken we nog diverse ondernemers in alle provinciën van de Benelux, vraag ons informatiepakket vandaag nog aan voor meer informatie!

Aanvullende informatie:
  • Categorie: IT en Netwerkbeheer
  • Op locatie Nee, Kampen
  • Contract Weet ik niet
  • Tarief marktconform
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen