Freelance Fotograaf (per opdracht)

Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Wij van Memory Schoolprojecten zijn op zoek naar enthousiaste fotografen!

Memory Schoolprojecten is een afdeling van Memory Group. Wij organiseren de Nationale Carrièrebeurs, de Nationale Carrièredagen en zijn initiatiefnemer van het online platform JobNet.nl (incl. TalentMatch). Met behulp van deze initiatieven fungeren wij als dé schakel tussen studenten en organisaties. Het doel is jonge starters succesvol koppelen aan passende werkgevers.

Doelstelling
Om in contact te komen met de studenten organiseren wij groepsfotografie voor klassen/groepen van studenten. Deze studenten bieden wij geheel vrijblijvend en gratis het ‘Carrièrepakket’ aan. Dit pakket bestaat uit een CV-format, relevante online workshops (solliciteren, onderhandelen, netwerken, etc.) en toegang tot de ‘TalentMatch’ en JobNet.nl.

Functie
Als fotograaf ben je verantwoordelijk voor het organiseren, maken en bewerken van de foto’s en het aanbieden (pitch) van het Carrièrepakket. Als fotograaf ben je in het bezit van apparatuur en heb je affiniteit met het maken van foto’s. Foto-momenten worden ingepland door de afdeling Memory Schoolprojecten waarbij de locatie en het aantal studenten worden vastgesteld. Deze foto-momenten zijn door het gehele land, waardoor dicht bij huis werken altijd mogelijk is. Een opdracht wordt dan ook alleen in overleg met de fotograaf geaccepteerd.

Vergoeding
De vergoeding is gebaseerd op prestatie en zal uitgebreider aan bod komen wanneer interesse is getoond.

Voor deze groepsfotografie zijn wij dus op zoek naar enthousiaste fotografen! Ben jij gepokt en gemazeld in het maken van foto’s en ben je geïnteresseerd voor ons in opdracht te werken? Maak dit dan bekend door te mailen naar flexplek@memory.nl (naam + contactgegevens). Er zal dan zo snel mogelijk contact met je worden opgezocht.

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Fotografie
  • Op locatie In overleg,
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief in overleg
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd 0 Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen