Telefonische verkopers gezocht voor een uniek product met veel vraag

Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Ben jij commercieel ingesteld en communicatief zeer vaardig? Heb je eventueel ook ervaring en/of /relaties in de branche van luchtbehandeling? Dan hebben wij de droombaan als telefonisch verkoper bij Viridi Air met een product waar veel vraag naar is. Als telefonisch verkoper benader je telefonisch potentiële klanten (koude leads) met als doel het verkopen van een “Ruimtecertificatie op schone lucht”. Je werkt deels vanuit huis en deels samen met de oprichter en directeur van Viridi Air.

Welk product verkoop je?

De tijden zijn veranderd: Nederlanders zijn kritischer geworden op de luchtkwaliteit in gebouwen/ruimtes die zij binnen stappen voor werk- of privé doeleinden. De mogelijke (onzichtbare) gezondheidsproblemen in de binnenlucht (o.a. schimmels, virussen en fijnstof) die ze kunnen oplopen maakt mensen angstig. Hierdoor besluiten ze om een gebouw/ruimte (o.a. winkels, Horeca, medische praktijken, overheidsgebouwen) niet meer binnen te stappen of blijven ze liever thuis. Jammer, want dit leidt tot omzetverlies, frustraties en minder productiviteit. Er is behoefte aan duidelijkheid en bezoekers willen in 1 oogsopslag zien of een ruimte veilig is om binnen te stappen.

Het product dat je gaat verkopen is de “Ruimtecertificatie op schone lucht”. De actuele luchtkwaliteit wordt gemeten door Viridi Air erkende bedrijven en uitsluitend, onafhankelijk getoetst door Viridi Air op basis van vastgestelde normen. Het product betreft dus een uitgebreide meting, check in alle inpandige HVAC-systemen en indien alles binnen de normen valt met visualisatie ervan.

De visualisatie gaat met een onafhankelijk (uniform) Schone Lucht-sticker & Schone Lucht-certificaat©. Werkgevers/pandeigenaren kunnen hiermee heel duidelijk aan de klant/personeel/bezoekers laten zien in welke mate de binnenluchtkwaliteit voldoet aan de normen.

Aan wie verkoop je het?

In de prospectie richt je je op branches waar veel mensen samen komen, zoals o.a. de Horeca/Onderwijs/Bedrijven. Ook rechtstreeks aan bedrijven die actief zijn met luchtbehandeling. Aan deze groep is het doel om ze de “Ruimtecertificatie schone lucht” mee te verkopen aan hun klanten. Zij fungeren dan als dealer van het product.

Wat vragen wij
Wij zoeken een commercieel gericht persoon die het geen probleem vindt om hard te werken. Je bent in staat om zelfstandig te bellen. Je weet hoe een salesgesprek gevoerd moet worden.

Wil je in deze baan bij ons werken? Dan moet je minimaal aan de volgende eisen voldoen:

Goede communicatieve vaardigheden
Zéér zelfstandig kunnen opereren
Commercieel en resultaatgericht
Ondernemend
Overtuigende persoonlijkheid en in staat mensen voor je te winnen
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Vanuit huis werken is geen probleem
Beloning/vergoeding

De vergoeding die wij uitbetalen is zeer royaal. Er geldt bij ons dan ook dat hard werken goed beloond word. Mensen die op zelfstandige basis willen werken mogen eveneens reageren op deze vacature.

Over Viridi Air

Viridi Air is opgericht eind 2019 en is dus een jonge flexibele organisatie en heeft als hoofddoel dat er meer schone binnen- en buitenlucht komt. Het product “Ruimtecertificatie schone lucht” richt zich op schone binnenlucht.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, of wil je meer informatie? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met motivatie naar ons via info@viridiair.nl onder vermelding van “VAC2022/4-CER”.

Meer informatie over dit concept op www.schoneluchtcertificaat.nl

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Telemarketing en Telesales
  • Op locatie In overleg,
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief in overleg
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen