Thuisleerkracht KluppluZ (ZZP)

Noord-Brabant
Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Voor kinderen van 0 tot 18 jaar die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, is er KluppluZ. Met begeleiding en trainingen biedt KluppluZ hen de kans om optimaal tot ontwikkeling te komen. Zo verovert ieder kind zijn plekje in de maatschappij. Heb je interesse in een baan waar werken met kinderen centraal staat? KluppluZ zoekt mensen die vanuit passie voor deze kinderen aan de slag willen op een van onze vestigingen.

Dit ga je doen.

Vanuit de subsidie OZL (onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen) worden thuisleerkrachten ingezet die voor maximaal drie maanden thuisonderwijs verzorgen aan langdurig zieke leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. KluppluZ zet hiervoor deskundige leerkrachten in die de leerling ondersteunen bij het wegwerken van hiaten in de leerstof. Deze trajecten worden aangeboden in de regio West-Brabant voor een periode van maximaal drie maanden. Thuisonderwijs aan zieke leerlingen wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.

Vanuit de functie van consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen ondersteunt KluppluZ de basisscholen en VO-scholen in het organiseren van onderwijs aan de leerling die ziek thuis is of deels naar school gaat met een aangepast rooster. Omdat leerlingen vaak instructie missen en vragen hebben over de stof zijn we op zoek naar docenten die in de thuissituatie onderwijs op maat kunnen bieden.

Samen met ouders, zieke leerling en school zoeken we naar mogelijkheden om de leerling toch onderwijs te laten volgen gedurende zijn/haar ziekte en overleggen we wat een verantwoorde belasting is in relatie tot de ziekte. Afhankelijk van de hulpvraag van de zieke leerling en het vak waar instructie nodig is ga je één tot twee keer per week op bezoek bij een leerling thuis om de stof te herhalen, uitleg te geven of vragen te beantwoorden.?

Als freelance bij ons aan de slag?

Naast een afwisselende functie in een ontwikkelingsgericht team waar je echt jezelf mag zijn en humor en betrokkenheid belangrijke waarden zijn, bieden we:

Dan kunnen we je een uurloon van €30 per uur bieden.
In totaal kun je als leerkracht per leerling maximaal 4 uur per week declareren, mits er 2 uur thuisonderwijs is verzorgd.
Reistijd wordt niet vergoed, de reiskosten worden wel vergoed. Daarbij geldt een vergoeding van €0,19 p/km.
Een KvK nummer is een vereiste voor het aangaan van een freelanceovereenkomst.

Dit ben jij.

KluppluZ is onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie met ruim 2000 medewerkers voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie werken de divisies KSS, Korein, Skar, Kwink, RIJKT, Edux en KluppluZ samen vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat we direct en indirect iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én in die van onze medewerkers.

Je hebt affiniteit met leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar;
Je bent in bezit van een onderwijs bevoegdheid zoals een pabo- of leraar diploma, of je bent bijna afgestudeerd;
Je beschikt over theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken;
Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een positieve en open houding;
Zelfstandig kunnen werken is een must;
In bezit van rijbewijs B en eigen auto.

Is dit jouw baan? Bel of mail ons

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Overige
  • Op locatie Ja, Ulvenhout
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief marktconform
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen