uitstekende schoonmaakdiensten aan commerciële en residentiële klanten

Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Doel:
Het leveren van uitstekende schoonmaakdiensten aan commerciële en residentiële klanten, waarbij we streven naar een schone, georganiseerde en hygiënische omgeving.

Beschrijving:
Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige schoonmaakdiensten aan onze klanten. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor zowel commerciële als residentiële klanten, en hen te voorzien van een schone en gezonde omgeving waarin ze kunnen werken, wonen en ontspannen.

Diensten:
1. Algemene schoonmaak: We zorgen voor een grondige reiniging van verschillende ruimtes, inclusief stofzuigen, dweilen, vegen, afstoffen en het reinigen van oppervlakken zoals bureaus, vloeren, ramen, meubels en apparatuur.
2. Sanitaire voorzieningen: We zorgen voor het schoonmaken en desinfecteren van toiletten, wastafels, kranen en andere sanitaire voorzieningen, en zorgen voor een frisse en hygiënische omgeving.
3. Vloeronderhoud: We bieden vloeronderhoudsdiensten, inclusief het reinigen, schrobben, polijsten en waxen van verschillende soorten vloeren, zoals tapijten, tegels, hout en linoleum.
4. Raambewassing: We zorgen voor het reinigen van ramen en glazen oppervlakken, zowel aan de binnen- als buitenkant, om een helder en sprankelend uitzicht te garanderen.
5. Dieptereiniging: We bieden periodieke dieptereiniging van specifieke gebieden, zoals keukens, badkamers, tapijten en meubels, om hardnekkig vuil, vlekken en bacteriën te verwijderen.
6. Schoonmaak na verbouwing: We zijn gespecialiseerd in het opruimen en schoonmaken van puin, stof en afval na bouw- of renovatiewerkzaamheden, waardoor de ruimtes klaar zijn voor gebruik.
7. Speciale evenementen: We bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen, zoals conferenties, vergaderingen of feesten, om ervoor te zorgen dat de locatie schoon en netjes blijft tijdens het evenement en daarna.

Kwalificaties en vereisten:
1. Ervaring en expertise: We hebben een team van goed opgeleide en ervaren schoonmaakprofessionals die bekend zijn met verschillende schoonmaaktechnieken en -apparatuur.
2. Betrouwbaarheid: We garanderen betrouwbare en punctuele dienstverlening

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Schoonmaakopdrachten
  • Op locatie Ja,
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief per uur
  • Uurtarief 22
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen