ZZP Allround Timmerman

Zuid-Holland
Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Wij zijn op zoek naar een ZZP Allround Timmerman die niet alleen in de omgeving wil werken maar ook op zoek is naar verschillende projecten in de regio? Dan zijn wij jouw organisatie! Bij ons is goed bouwen een vereiste, wij vinden het belangrijk dat het bouwproces soepel verloopt . Wij werken altijd met een ervaren harde kern. Een fantastisch team waar wij trots op zijn. Stuk voor stuk professionals met een echte Bouw-DNA: Klantgericht, verantwoordelijk, volhardend en vindingrijk. Waar nodig schalen we op met vaste waarden uit onze flexibele schil, hiervoor kom jij momenteel in aanmerking!

Voor onze Utiliteitsprojecten in de omgeving zoeken wij een ZZP Allround Timmerman. De werkzaamheden betreffen alle voorkomende timmer- en stelwerkzaamheden van ruwbouw tot afbouw. Doordat de utiliteitsprojecten een complexe vraagstuk hebben, is ieder project anders en vraagt dit om een groot aanpassingsvermogen en flexibiliteit.

Bel of mail ons voor een afspraak

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Timmerwerken
  • Op locatie In overleg, Rotterdam
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief marktconform
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Jaar

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen