ZZP Koerier / Chauffeur met eigen bus (min10m3)

Zuid-Holland
Zakelijk

Omschrijving van de opdracht:

Wij zijn voor meerdere klanten op zoek naar ervaren en gemotiveerde freelance koeriers M/V die tevens in het bezit zijn van een NIWO vergunning geniet de voorkeur de depot zitten verspreidt door het land.(Zwolle,Woerden,Breda,Vianen en Waalwijk)

Je rijdt door heel Nederland naar klanten om producten af te leveren en zult daarbij soms services uitvoeren. Denk hierbij aan contract afhandeling, documenten check, installaties en aansluiten van apparaten. Iedere chauffeur wordt hiervoor opgeleid en neemt vooraf deel aan een training. Deze duurt gemiddeld 1 week.

Werktijden Je bent min 6dagen beschikbaar werkzaamheden zijn maandag tot en met zondag van 06:00 uur tot 24:00 uur Je wordt per uur betaald en moet uitgaan van ongeveer 3-6 routes per week van gemiddeld 9 uur. De routes zijn per week opgedeeld in dag routes en middagroutes op zondag zijn het enkel dag routes de zaterdagen wordt er altijd gereden.

Mail of bel ons voor een gesprek

Aanvullende informatie:
  • Categorie: Koeriers
  • Op locatie Ja, Den-Haag
  • Contract Freelance / ad interim
  • Tarief marktconform
  • Startdatum Zo snel mogelijk
  • Looptijd Maanden

Werk samen met een freelancer

Opzoek naar een freelancer voor uw opdracht? Een klusser, ICT’er, schoonmaker of fotograaf? Bij ons vind je diverse freelancers in bijna ieder vakgebied. Plaats geheel gratis uw opdracht en freelancers sturen vrijblijvend een offerte.

Opdracht plaatsen