Theo Vuijst
Theo Vuijst
Noord-Holland, Diemen | |
Hulpkok | |
Ja, eigen vervoer | |
35 / per uur |
Omschrijving
Al ruim 25 jaar gepassioneerd werkzaam in verschillende keukens. In 2002 gestart met mijn eigen restaurant, Mixit (een mix van stijlen) in het pittoreske Naarden-Vesting. Na jaren gespecialiseerd te zijn in de Franse keuken, ben ik me toen gaan ontwikkelen in de Oosterse keuken. Door deze twee keukens te combineren, is er een bijzondere mix ontstaan.
Na bijna 20 jaar hebben we de deuren van dit restaurant gesloten en heb ik bij diverse restaurants gewerkt, met noteringen bij Lekker.nl, Bib Gourmand en 12+ punten in de Gault&Milau Nederland gids.
Mijn opgedane kennis proef je direct terug in de gerechten die ik dagelijks met veel passie bereid. Ik ben innovatief, creatief en kwaliteitsgericht. Daarnaast ben ik flexibel, stressbestendig en een goede coach.
Laat een recensie achter voor Theo Vuijst
Wil je een recensie achterlaten? Klik op de knop en beschrijf jouw ervaring(en).
Jouw waardering
Beweeg over de sterren en klik om het aantal sterren te kiezen.
Recensie: